19 Mayıs 2015 Salı

Producer: İlk İzlenimler



Aylardır bekleye bekleye öldüğüm dizi, Producer, sonunda başladı. Kaç kez ertelendi yayın tarihi ama başardılar nihayet yayınlamayı.



Cha Tae Hyun bir dizide oynayacaktı ve benim bu dizi için sabırsızlıktan, heyecandan ölmemem kabil değildi. Hem de rol arkadaşı Gong Hyo Jin'ken.



Açıkçası Kim Soo Hyun'a genelin aksine öyle büyük bir ilgi duyduğum söylenemezdi. Sanırım diziyi izleyenlerin çoğu onun için izliyormuş. Tercihler tabii. Benim şimdi ve sonsuza dek tercihim Cha Tae Hyun'dan yana. 



Ama galiba Kim Soo Hyun'u bu dizide çok seveceğim. Çok şapşal bir karakteri var, çok sevimli.



Gelelim dizi hakkında yorumlara. 
Büyük bir kitle ilk iki bölümle ilgili hayal kırıklığı yaşıyormuş. İlk netizen yorumlarını okumuştum, onlar zaten hiçbir şeyi beğenmiyor diye düşünmüştüm ama çevremde de bir sürü kişi beğenmemiş, çok sıkıcı bulmuşlar diziyi. 



Ne yalan söyleyeyim, ben bildiğiniz beğendim. Üstelik sıkıldığım için yarım bıraktığım dizi sayısı, bitirdiğim dizi sayısından daha çoktur benim. Pozitif bir ön yargı mı beni fütursuzca sevmeye itti bu diziyi, bilmiyorum. Ama şimdilik 10 üzerinden 8 veririm, devam bölümlerinde de oyumun 9,5'a kadar çıkacağına inanıyorum.


Diziyle ilgili bir sıkıntı varsa o da IU. Olmuyor arkadaş, şarkıcıyken resmen fanım kıza ama oyuncuyken olmuyor. Sadece şarkıcı olsa keşke. Herkes, her şeyi yapmak zorunda mı sanki? Özellikle bu sert, ağır abi kız rolü hiç mi hiç olmadı canım ya.

Yine de şurada çok tatlıydı :')


Aynı zamanda sektöre güzel laf çakmalar vardı:


Şimdiye kadar yayınlanan OST'ler de güzel:






İzleyin bakalım, siz beğenecek misiniz?